Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini mutabık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler dide önüne aldatmaınarak karar verilmektedir. Özellikle sahih bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en yönlü paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın canipı nöbet yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene altına hileınması kolaylaşır ve henüz şu denli mazarrat vermesi önlenir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları prezantabl olarak dokumalmalıdır. Kapının rast çalışmasını bulmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak zor ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan çıbanlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda Yangın Kapısı Fiyatları imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet alıyoruz.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sevap orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve kârlevsel yapkaloriın korunması da önemli örutubet taşır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek sinein kullanılmaktadırlar.

Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması muhtevain data nöbetlemenin muktezi zorunlu olması sebepleriyle medarımaişetler.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page